Sideindhold
Menu
Nyt

Driftsinformation

21-06-2018

Gælder hele nettet

Vores problemer er desværre ikke begrænset til Egens Havhuse. Vi oplever lignende problemer med ustabilt eller intet net for brugerne på Korup masten (eksempelvis Bjødstrup) og muligvis også andre steder (Thorsager,Æblevej, Højskolen). Vores frivillige teknikere arbejder på højtryk, men de har endnu ikke fundet fejlen. Derfor kan vi heller ikke love "hul igennem" til et bestemt tidspunkt. Nærmere info følger.

På bestyrelsens vegne

Jens

19-06-2018

Gælder Egens Havhuse

Vi har haft tekniske problemer med ustabilt net i længere tid. Vores frivillige teknikere har knoklet med sagen og meget er allerede forsøgt udskiftet, men problemet er desværre ikke løst endnu. Oven i de tekniske problemer har vores masteholder opsagt sit medlemskab. Vi håber på, at vi kan sende fra Forpagterbakken i stedet inden længe. Nærmere information følger her på hjemmesiden, men hvis du har spørgsmål kan Jens kontaktes på mobil 87553321. 

Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

« forrige  |   top  |   næste »
Servicetelefonen
Har du spørgsmål eller problemer med nettet, så ring
3082 9002
Du kan ringe:
Hverdage kl. 12:00 - 17:00
Lør- og søndag kl. 12.00 - 15.00
Udenfor dette tidspunkt kan du altid sende en SMS

 

Priser
Abonnement koster 100 kr/måned og betales kvartalsvis forud over PBS Betalingsservice
Ved oprettelse betales 600 kr og det inkluderer 6 mdr. netforbrug. Du vil normalt opleve en båndbredde i nærheden af 8Mb / 4Mb.
 
Egnsnettet tilbyder internet på Djursland.
Bor du i Rønde, Thorsager, Feldballe, Tåstrup, Tirstrup, Trustrup eller ethvert sted i området omkring disse byer, så kontakt os - Vi kan sikkert tilbyde dig en god internetforbindelse.
Dækningskort

Powered by CMSimple | Login